• Erkende Ontruimers Vertrouwd, Veilig en Transparant!
 • Erkende ontruimers

Vervuilde woning ontruimen

Vervuilde woning laten ontruimen? Bel: 085 130 18 62

 Speciale ontruimingen

Het komt helaas steeds vaker voor dat erfgenamen of notarissen een huis moeten leegruimen dat tot ieders verbazing ontzettend vervuild is. Meestal is de buitenwereld hier niet van op de hoogte. Vaak is men naar buiten toe heel sociaal en netjes, tot het moment dat men overlijdt of iemand ingrijpt. In veel gevallen was er geen sociale controle meer en leefde men in een isolement. Lichamelijke of geestelijke ziekte is vaak de boosdoener, maar schaamte speelt ook zeker een rol.

Veelal is er een punt bereikt waarop men niet meer terug kan en waardoor de problemen zich opstapelen, soms letterlijk, zoals bij verzamelaars. Dit soort situaties zijn een gevaar voor de gezondheid. Vaak wil de familie dat de omgeving er zo min mogelijk van te weten komt. Wij werken dan met gesloten containers en gaan zeer discreet te werk.

Door de jaren heen hebben wij dit probleem exponentieel zien groeien. Inmiddels zijn wij hierin gespecialiseerd en volledig afgestemd op dit soort situaties:

  • Ons personeel is ingeënt, bijvoorbeeld tegen hepatitis B en tetanus    
  • Wij gebruiken apparatuur die onze luchtwegen beschermt
  • Speciale kleding om ons lichaam de beschermen
  • Speciale reinigingsmiddelen om ontlasting, nicotine, bloed en vet te verwijderen
  • Speciale desinfecteringsmiddelen tegen virussen, parasieten en schimmels
  • Diverse materialen om dit soort opdrachten uit te voeren

Meer informatie?

Wij benaderen elke ontruiming als een maatwerkproject. Alle afspraken worden vastgelegd. Hierdoor bent u verzekerd van een zorgeloze woningontruiming. Neem voor meer informatie of een globale prijsindicatie gerust contact met ons op. Wij staan 7 dagen per week van 08:00 tot 22:00 voor u klaar. Informatielijn

Bel naar: 085 130 18 62

Mail naar: info@specialeontruimingen.nl

Wij zijn altijd bereikbaar! 24/7